spot_img
AcasăȘtiriPorsche recheamă în service peste 300 de automobile


Porsche recheamă în service peste 300 de automobile

 

Compania Porsche România recheamă în service 377 de autoturisme Audi Q5, în urma depistării unor probleme la nivelul trapei glisante panoramice, conform notificării a Autorității pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

„La autovehiculele Q5 cu trapă glisantă panoramică dintr-un anumit interval de fabricaţie, din cauza scurgerii de apă blocate în zona trapei glisante panoramice, în plafonul interior poate pătrunde apă. Dacă se acumulează destulă umiditate, elementul din spumă aflat în contact cu generatorul de gaz al airbagului pentru cap se poate umezi complet. Drept urmare, generatorul de gaz se poate coroda. Aceasta poate duce la funcţionarea defectuoasă a acumulatorului de presiune”, potrivit notificării transmise.

Totodată, Porsche România precizează că în țară nu au fost înregistrate astfel de incidente.

În vederea programării în service, producătorul auto va trimite clienţilor scrisori de rechemare.

În plus, compania informează că din motive de siguranţă se verifică și acumulatoarele de presiune cu privire la coroziune, iar dacă este cazul, se înlocuieşte airbag-ul pentru cap, reparaţia autovehiculului urmând să dureze între două ore şi jumătate şi opt ore la fiecare autoturism.


RELATED ARTICLES