spot_img
AcasăȘtiriTârgul de Turism îşi deschide porţile astăzi


Târgul de Turism îşi deschide porţile astăzi

S-a dat startul la vacanţe la preţ redus! Târgul de Turism şi-a deschis astăzi porţile, în cadrul complexului Romexpo. Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Alin Burcea, dă asigurări că reducerile pentru pachetele de servicii achiziţionate pe durata Târgului ajung până la 50%.

Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 16 – 19 februarie şi reuneşte 250 de agenţii de voiaj şi tour-operatori din 14 ţări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croaţia, Federaţia Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia şi Ungaria) şi din România.

”Din punct de vedere al trendului, destinaţia principală este Spania, cu o ofertă foarte bogată. Se pleacă în Spania de peste tot, din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova. Iar Bulgaria continuă să fie în top. Toate agenţiile de turism vând bine Bulgaria. Am început să avem, în Albena, probleme de stop sales. Cred că din aprilie, vor fi probleme cu rezervările la hotelurile de pe litoralul bulgăresc. Chiar şi Turcia, cu Antalya, este căutată, nu mai există o temere aşa ca anul trecut”, spune Alin Burcea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), citat de agenţia de presă Mediafax. Burcea mai rpecizează că Spania a luat locul Turciei în topul preferinţelor românilor, deoarece este percepută ca o destinaţie sigură. Pe de altă parte, veniturile românilor au crescut în utimul an şi bugetul alocat pentru vacanţe s-a mărit.


RELATED ARTICLES