AcasăEconomieAuchan va deschide un nou magazin în cartierul rezidențial One Floreasca City

Auchan va deschide un nou magazin în cartierul rezidențial One Floreasca City
Auchan România va deschide împreuna cu One Properties un magazin în viitorul complex rezidențial One Floreasca City din București. One Floreasca City este un proiect imobiliar multifuncțional pe care Auchan Retail România și One United Properties îl dezvoltă împreună, potrivit Curierul Național.

One Floreasca City, ce va fi situat la intersecția dintre strada Mircea Eliade și Calea Floreasca, va cuprinde trei componente: fosta fabrică Ford, ce va fi restaurată, modernizată și transformată într-un magazin Auchan, o clădire de birouri clasa A – One Tower – și trei blocuri de apartament exclusive – One Mircea Eliade.

De asemenea, pentru a respecta patrimoniul clădirii, investitorul va folosi pentru designul interior mașini de epocă Ford, unele dintre ele fiind produse în perioada interbelică. Investiția necesară pentru dezvoltarea întregului complex imobiliar este de 100 de milioane de euro. Licitația pentru structura birourilor și a componentelor rezidențiale va fi finalizată în curând, lucrările urmând să înceapă în aprilie 2018. Toate cele trei componente ale proiectului vor fi livrate simultan în 2020.

Tot în București, retailerul francez anunțase și deschiderea unui magazin în Centrul Comercial Bucur Obor, o locație istorică, emblematică pentru comerțul bucureștean, magazin pe care Auchan nu l-a mai deschis la finalul anului, după cum anunțase în august 2017.


RELATED ARTICLES