spot_img
AcasăEconomiePhilippos Karamanolis preia conducerea Bancpost


Philippos Karamanolis preia conducerea Bancpost

Funcţia de Preşedinte Executiv al Bancpost, subsidiara locală a grupului elen Eurobank, va fi preluată pe 16 mai de către Philippos Karamanolis , în locul lui George Georgakopoulos, care a luat decizia de a da curs unei noi oportunităţi profesionale în afara grupului şi a României, scrie Mediafax.

Preluarea funcţiei de către Philippos Karamanolis este subiectul obţinerii autorizării din partea Băncii Naţionale a României, se menţionează în comunicatul companiei.

“Philippos Karamanolis deţine o experienţă bogată în domeniul financiar-bancar şi o cunoaştere aprofundată a prezenţei internaţionale a Grupului Eurobank, ceea ce conferă valoare adăugată activităţilor noastre din România. Îi dorim mult succes, în îndeplinirea noilor atribuţii în cadrul Bancpost. În acelaşi timp, ne exprimăm deplina apreciere pentru contribuţia semnificativă pe care George Georgakopoulos a adus-o Bancpost în ultimii ani şi în special pentru rolul decisiv în remodelarea Bancpost într-o bancă modernă şi profitabilă.”, a spus Stavros Ioannou, Deputy CEO al Eurobank Group.

Philippos Karamanolis a ocupat în perioada 2005 – 2008 poziţia de vicepreşedinte executiv în cadrul Bancpost. De atunci, a fost Preşedinte al Comitetului Executiv al Eurobank Serbia.

Bancpost, o bancă de top zece, a revenit pe profit în 2015, fiind într-o situaţie mult mai stabilă decât în criză.

Sursa: mediafax.ro


RELATED ARTICLES